Arsuz Belediyesi’ne plaj futbolunda fair – play ödülü

Skordan çok centilmenlik önemli

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ve Herkes İçin Futbol(HİF) İskenderun Sorumlusu Murat Ünal, 2016 Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Plaj Futbolu Ligi Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atan Arsuz Belediyesi’nin elde ettiği fair play ödülünü Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya takdim etti. Alanya’da düzenlenen şampiyonada futbolun yanı sıra centilmenliğiyle de Arsuz’un adını en iyi şekilde duyurmayı başaran takımın sporcularına verdiği destek ve moralden dolayı Başkan Culha’ya teşekkür eden spor adamları, fair – play ödülünün yanı sıra turnuvanın şampiyonu Seferihisar’ın maç öncesi takıma verdiği Türk Bayrağı’nı da hatıra olarak Başkan Culha’ya hediye etti.

Plaj futbolu turnuvası, ulusal süper lige dönebilir
ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, gerçekleşen şampiyonada sporcuların hem Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı, hem Arsuz Halkını, hem de Arsuz’u en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtirken, Plaj Futbolu Ligi Türkiye Şampiyonası’nı ulusal süper lig statüsüne dönüştürme girişimi olduğunu belirterek, plaj futbolu takımlarının temsilcilerinin katılımıyla önümüzdeki günlerde Seferihisar’da gerçekleştirilecek toplantıda yeni yol haritasının belirleneceğini ifade etti. Plaj Futbolu turnuvasının süper lige dönüşmesi halinde Arsuz Belediyesi’nin de bu ligde yer alacağını ifade eden Dik, bu girişimin olumlu sonuçlanması halinde plaj futbolu takımlarının maç oynamak için Arsuz’a geleceğini, bunun da ilçenin tanıtımına daha çok katkı sunacağını ifade etti.

“Centilmenlik ödülü de önemli”
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da tüm spor dallarına gereken ilgi ve desteği imkanlar dahilinde sunmaya gayret gösterdiğini belirterek, “Önemli olan bu turnuvaya katılmak ve kendi şehrinizi en iyi şekilde temsil etmektir. Biz de temsiliyet anlamında hedefimize ulaştık. Gerek sporcular, gerekse yöneticiler şampiyonada ellerinden geleni yaptı. Futbolda skordan çok, dostluk ve centilmenlik gibi önemli değerler var. Çeyrek finale yükselmek de, fair play ödülü almakta bizim için oldukça önemli. Sizlere ve tüm sporcularımıza emeklerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

img_8008

Önceki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesi’nde PLC Kontrol eğitimi düzenlendi
Sonraki İçerikDolar rekor üstüne rekor kırıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.