Hedeflerinizi Büyük Tutun

Konya’da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasında 78 kğ da yarışarak 1700 sporcu arasında Türkiye 3.’sü olarak Hatay’a madalya kazandıran İskenderun Belediye Gençlik ve spor kulübü sporcusu Cihat Satılmış İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun’u her alanda olduğu gibi spor alanında da marka olması için gayret gösteriyoruz. Genç sporcumuzun bu başarısı tüm Hatay’a örnek olmuştur. Bizleri son derece sevindirmiştir. Belediye olarak sporcu kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bize bu gururu yaşatan, Cihat Satılmış kardeşimize hocalarına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Belediye olarak spora destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum. İskenderun’dan daha birçok farklı branşta derece ve şampiyon çıkacağına inanıyorum. Şampiyona da ilçemizi en iyi şekilde temsil eden bu kardeşlerimi kutluyorum. Hedeflerinizi büyük tutun” diye konuştu.
Satılmış ise “bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ,desteklerini esirgemeyen Belediye başkanımız sayın Seyfi Dingil’e teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkanı Levent Duman,Koordinatör Levent Erköse ve Antrenör Mehmet Korhan’da katıldı.

3

Önceki İçerikMusa Ağacı’nın Bakımı Yapıldı
Sonraki İçerikArsuz’da enerji verimliliği artacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.