Yazar Kaan Metin Çelik‘ten Türkiye’de bir ilk daha Ankara’yı tanıyalım boyayalım kitabı

Yazar Kaan Metin Çelik ‘ten Türkiye’de bir ilk daha Ankara’yı tanıyalım boyayalım. Bu proje Türkiye genelinde çok ses getirecek ilköğretim ve anaokullarında çok yararlı olacak. Başkent Ankara’nın tanıtımı içinde yarar sağlayacak yazar Kaan Metin ÇELİK daha önce de Adana’yı tanıyalım, Antalya’yı tanıyalım, Hatay’ı tanıyalım boyayalım ve Hatay’ın bütün ilçelerinin boyama kitaplarını da çıkarmıştı..
Ülkemiz hızlı bir gelişim içerisindedir. Bu gelişme beraberinde, değişmeyi de getirmektedir.Ankara ilimizde bu gelişim ve değişimden payına düşeni almakta hızlı, modern güzel bir başkent olma yolunda ilerlemektedir.
Yapılan halk bilimi araştırmaları, yurdumuzun dört bir yanında var olan kültür zenginliklerimizi, kaybolmadan tespit edebilmek ve gelecek nesillere aktara bilmek kaygısı taşımaktadır. Bu bağlamda böyle farklı sıra dışı bir projeyi sizlere sunuyorum. Ankara’ki Tarihi yerlerim çizimlerini güzelliklerini anlatıyor.
Çocukların izbe dünyalarında çok güzel yer edineceğini boyadığı bir yeri bir daha asla unutmayacağını dikkate alarak bu projeyi geliştirdim. Amaç çevremizdeki kültür zenginliklerini herkese tanıtmak boyatarak da kalıcı akılda bir iz bırakmak…
Ben bir halk oyunları gönüllüsü eğitmeni hamalı ve seveni olarak yörenin tarihi yerlerin çizimleri yaptım. Bunu tüm Türkiye olarak geliştirip güzelleştire biliriz. Bu bağlamda sizlerle bu projeyi paylaştım zaman içerisinde daha geliştire biliriz…
Yazarın diğer kitapları da inceleye bilirsiniz www.kaanmetincelik.com

ankara

yazar-kaan-metin-celik

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.