Hedef; daha yeşil bir Arsuz

Daha yeşil bir Arsuz hedefiyle fidan dikme etkinliklerini arttıran Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bu kez Gözcüler Mahallesi üzerindeki yol ve kaldırım kenarlarını ağaç dikerek yeşillendirdi. Toprakla buluşturduğu fidanlara can suyu veren Başkan Culha, yeşili ve mavisi ile adını duyuran turizm ilçesi Arsuz’un daha yaşanabilir, daha yeşil ve daha modern bir kent olması için hayata geçirdikleri projeler ve giderek artan yeşil alanlarıyla daha zengin bir görüntüye kavuşacağını söyledi.
Temiz bir çevrenin oluşturulması, gelecek kuşaklara daha yeşil bir Arsuz bırakılması için büyük bir çaba gösterdiklerini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra yeşil doğamızın korunmasına büyük önem veriyoruz. Yemyeşil bir Arsuz hedefiyle ağaç dikme etkinliklerimizi arttırarak devam edeceğiz. Gözcüler Mahallemizde yol kenarlarında yedişer metre aralıklarla diktiğimiz ağaçların etrafına güzel bir peyzaj çalışması yapıp, oturma bankları yerleştireceğiz ve halkımızın rahat ve temiz nefes alabileceği alanlar yaratacağız. Ayrıca Gözcüler Mahallemizde hayata geçireceğimiz park projesi öncesi, parkımızın da etrafını ağaçlandırıyoruz” derken, önümüzdeki günlerde halkın da katılımıyla Akçalı Mahallesi’nde geniş katılımlı bir ağaç dikim töreni gerçekleştireceklerini ifade etti.
Temizlik İşleri ve Park Bahçe Müdürü Aşkın Yetimoğlu tarafından düzenlenen fidan dikim töreninde Başkan Nazım Culha’yı ağaç dikerken görüp, eşlik eden vatandaşlar da ‘Bir ağaç keser, bin ağaç dikeriz’ diyerek, yapılan çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Culha’ya çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

arsuz-1 arsuz-2

Önceki İçerikGün, Cumhuriyet’e sahip çıkma günüdür
Sonraki İçerikAli İsmail’in yarım kalan düşlerini gerçekleştirmek için Şu fotoğrafa iyi bakın
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.