Pamuk Öğrencilerinin Atatürk Sevgisi

Pamuk Okul öncesi Eğitim Kurumları, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında el işi dersinde Atatürk’ü anlatmaya çalıştılar.

Türkiye’nin makus tarihini değiştiren, ülkeyi düşmanlardan temizleyen, tüm cephelerde gösterdiği üstün başarılarla ülkeyi Çağdaş Medeniyetler seviyesine ulaştıran Türkiye’nin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk sevgisi minik yüreklerde de atıyor. Pamuk öğrencileri, Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e olan özlemlerini öğretmenleri ile birlikte yaptıkları resimlerde dile getiriyorlar. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, “10 Kasım’da her yıl ayrı bir hüzün yaşıyoruz. Ancak gelecek kuşaklara bu ülke için büyük fedakarlıklar yaparak ülkeyi düşmanlardan kurtaran, kahramanlığı kadar, eğitime de oldukça önem veren Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyoruz ve çocuklarımıza da bu hafta Atatürk’ü anlatıyoruz. Onlarda Atatürk sevgisini adeta yüreklerinde hissediyorlar” dedi.

pamuk-10-kasim-1 pamuk-10-kasim-2 pamuk-10-kasim-3 pamuk-10-kasim-4

Önceki İçerikİskenderun’da İlk Defa Desenli Asfalt Yapılıyor
Sonraki İçerikTecrübe Konuşuyor Kahramanlar Projesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.