İskenderun’da İlk Defa Desenli Asfalt Yapılıyor

Doktorlar caddesinde uygulamaya başlanan desenli asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Dekoratif olması açısından göze daha güzel görünen desenli asfalt çalışması vatandaşların büyük ilgi görüyor. Burada ana amaç dekoratif alanlarda asfaltın kullanılmasını sağlamak. Vatandaşımıza ve esnafımıza zahmet çektirmeden caddeleri hızlı bir şekilde desenli asfalt kaplayabilmekteyiz. Belediyemizin örnek gösterilecek bu çalışması estetik görünüşü ve dayanıklılığıyla İskenderunluların büyük beğenisini kazandı.

İskenderun halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”İskenderun değişen, gelişen bir kent. Bizlerde belediye olarak çağın en iyi hizmetlerini değerli İskenderun halkı ile buluşturma gayretindeyiz. Bu desenli asfalt çalışmasının ardından bir de boyama işlemi yapılacak. İskenderun halkı çok daha güzel hizmetlere layık. Desenli asfalt görüntüsü ile şehre çok farklı bir güzellik katıyor” diye konuştu.

2 4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.