Devlet Hastanesinin Çevresi Düzenleniyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, devlet hastanesi çevresinde bulunan kaldırımların genişletildiğini belirterek,” Vatandaşların sık ve en yoğun kullandıkları bölgelerde çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Daha önce ziraat bahçesi çevresinde düzenleme çalışmaları yapmıştık. Şimdide devlet hastanesi bölgesinde fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kaldırımlar parke taşı ve karo ile döşenerek düzenli hale getiriliyor” dedi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Amacımız sokakları, caddeleri, kaldırımları ile modern bir İskenderun. Bunun için fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler adeta yol ve kaldırım seferberliği yapıyor. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. Kent genelinde bulunan çok sayıda cadde, sokak ve kaldırım da yapım çalışmaları tamamlanırken, çalışmaların tamamlandığı cadde, sokak ve kaldırımlar yenilenen çehreleri ile kentte bulunan sürücülere ve yayalara hizmet veriyor.” şeklinde konuştu.

2 3 6

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.