Obezite Ameliyatıyla Dokuz Yıllık Varis Yarası Kapandı

Antakya’da yaşayan Mahmut Bayraktar, zayıflamak ve sağlığına kavuşmak amacıyla tüp mide ameliyatı oldu ve 6 ayda 58 kilo verdi. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği tüp mide ameliyatıyla zayıflayan Bayraktar, ameliyat sonrasında bacağında bulunan ve dokuz yıldır iyileşemeyen varis yaralarının da kapandığını ifade etti.

“Ameliyat olmamın en büyük sebebi iyileşemeyen yaralarım”
Ameliyat olmasının en büyük sebebinin, bacağında bulunan varis yaralarının kapanmaması olduğunu dile getiren Mahmut Bayraktar, “Ameliyat sonrasında 58 kilo verdim. İyileşmeyen yaralarım ameliyattan sonra kapandı. Kendimi şuan çok rahat hissediyorum. Beni sağlığıma kavuşturan doktorum Cavit Bey’e çok teşekkür ediyorum. Ameliyat öncesi olsun, sonrası olsun yoğun ilgileriyle karşılaştım. İyi ki ameliyat oldum” dedi.

“Hastamız ameliyat sonrası yaralardan kurtuldu”
Hastanın altı ayda 172 kilodan 114 kiloya gerilediğini ve kilo kaybından dolayı sağlık sorunlarının sona erdiğini ifade eden Op. Dr. Cavit Göktaş, “Mahmut Bayraktar, ameliyat sonrası dirayetli bir şekilde beslenmesine ve sağlığına dikkat ederek, 6 ayda 58 kilo verdi. Mahmut Bey’in asıl ameliyat olmasına neden olan durum ise, dokuz yıldan bu yana iyileşmeyen kronik ayak varis yaralarının bulunmasıydı. Yaraya, dokuz yıl boyunca pansumanları yapılmış, fakat yaralar kapanmamıştı. Muayeneye geldiğinde, obezite ameliyatından sonra bu yaraların iyileşeceğini söylediğimizde ameliyat olmaya karar verdi. Mahmut Bey’in ameliyattan dört buçuk ay sonra ise büyük varis yaraları kapandı. Hastamız, yaranın kokusundan ve pansumanlarından kurtulmuş oldu. Obezite ameliyatı, yaranın iyileşmesine katkıda bulundu” dedi.

mahmut-bayraktar-1 mahmut-bayraktar-2 mahmut-bayraktar-3 mahmut-bayraktar-4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.