Başkan Seyfi Dingil, Çay Mahallesine Yeni Bir Yaşam Alanı Yapıyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çay Mahallesine yeni bir yaşam alanı yapmaya başladıklarını belirtti.
YENİ PARKLAR YAPACAĞIZ
Dönmez Taksi Durağının arka kısmında yapılmakta olan park ve yaşam alanı hakkında bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil,” Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışma ile hem görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor, hem de halkımıza yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Madde bağımlılarının mekânı haline gelen bu bölge halkın huzuru ve güvenliği açısından da önem taşıyor. Bu çalışmalara büyük önem veriyoruz.” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Yeni yapılacak parkın içerisinde çocuk oyun alanı, spor alanı, oturma ve dinlenme alanları olacak. Yapılacak olan peyzaj çalışmaları ile bölge görüntü kirliliğinden kurtulacak. Parkımız en kısa sürede hizmete açılacak. Bölgede ikamet eden vatandaşlarımızda çalışmamızdan son derece memnun oldu. Her şey İskenderun için. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

2 5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.