Karaağaç’ta Asbestli Borular Yenileniyor

Eskiden döşenen içmesuyu hatlarının bağlantı şebekelerinde ve çevresinde bulunan evleri olumsuz şekilde etkileyen hatlarda yenileme çalışmasının yapıldığını belirten Genel Müdürlük, hali hazırda bulunan yerleşim alanlarının altında döşenen asbestli içmesuyu hatlarının iptal edilerek deplase çalışmasının yapıldığını açıkladı.

Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde bulunan evlerin kullandığı eski içmesuyu hatlarında oluşan arızalar sonrasında talep üzerine müdahale eden HATSU, Hacı Bektaş Veli Caddesi Konarlı mevkii üzerinde bulunan hattın iptal edildiğini ve 140’lık borular ile 200 metre içmesuyu hattı döşenerek deplase yapıldığını bildirdi.

Denize yakın olan bir bölgede ise tahliye vanasının yerleştirilerek oluşacak arızlara daha hızlı müdahale edileceğini belirten İdare, çoğu bölgede oluşan bu sorunları en aza indirgemek adına çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

karaagacta-ki-asbestli-borular-deplase-ediliyor-3 karaagacta-ki-asbestli-borular-deplase-ediliyor-4

Önceki İçerikİskenderun’da Yaralı Flamingo Kurtarıldı
Sonraki İçerikHatay’da 100 Suriyeli Göçmen yakalandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.