Kızılay Kan Merkezi Pamuk Öğrencilerini ziyaret etti

İskenderun Kızılay Kan Merkezi yetkilileri Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına gelerek, öğrencilere, yaptıkları çalışmaları anlattılar. Bir damla kan vermenin insan hayatı için ne kadar önemli olduğu vurgulanan ziyarete öğrenciler Kızılay ekiplerini çiçeklerle karşıladılar.
Ziyarette Kızılay Kan Merkezi yetkilileri Ayşe Demir, Serpil Develi ve Mustafa Saydam öğrencilere Kızılay’ın çalışmalarını anlattılar.

Ziyaretten ve verdikleri değerli bilgilerden dolayı Kızılay Kan Merkezi yetkililerine teşekkür eden Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, “Bu gün öğrencilerimiz burada Kızalay Kna Merkezi yetkilileri ile bir araya geldi. Kızılay’ın ve kan vermenin önemini anladılar. Gerçekten ihtiyaç halinde ve zamanında verilmesi durumunda bir damla kanın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Bu konuyu öğrencilerimiz de eminim eve gittiklerinde ailelerine anlatacaklardır” diye konuştu.

pamuk-kresi-kizilay-ekipleri-ziyaret-etti-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.