Ankara’da İskenderun Rüzgârı

Her yıl büyük bir katılımla gerçekleşen Hatay Günleri, Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştiriliyor.
İskenderun Belediyesinin standı protokol mensupları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte, Hatay bölgesinin tüm zenginlikleri Başkent sakinlerine tanıtılıyor.
02-06 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ankara’da Hatay Günleri’nin açılış törenine Başbakan Yardımcı Veysi Kaynak Ankara Valisi Ercan Topaca, Sanayi ve Ticaret eski Bakanları Ali Coşkun ve Mehmet Dönen,AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk,Orhan Karasayar,Hacı Bayram Türkoğlu,CHP Milletvekilleri Mevlüt Dudu,Serkan Topal,Birol Ertem,HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, MHP Hatay Milletvekili Necmettin Ahrazoğlu,Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ,İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, iş adamları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada,Hatay’ın ve İskenderun’un pek çok medeniyetin beşiği olduğuna dikkat çekerek, bölgemizin tanıtımına katkı sunmak anlamında yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.
Başkan Seyfi Dingil, bu tür etkinliklerin bölgemizin tanıtımına önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, Ankaralıları Hatay’a davet etti.
Ankara Valisi Ercan Topaca ise medeniyetlerin beşiği olarak bilinen Hatay’ın, anlatılmakla tarif edilemeyeceğini, ziyaret edilmek suretiyle bu eşsiz coğrafyanın her yönüyle teneffüs edilmesi gerektiğini belirtti.
Açılış kurdelasını kesilmesinin ardından, protokol mensupları stantları ziyaret ettiler.

iskenderun-bel-2 iskenderun-bel-1 iskenderun-bel-5

Önceki İçerikBaşkent’te Arsuz Standına Ziyaretçi Akını
Sonraki İçerikİSTE’de Teknoversite vizyonu ve Master plan görücüye çıkıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.