İskenderun Bildiğiniz Gibi

İskenderun genelinde gece saatlerinde başlayan yoğun yağışlar sonrasında caddelerde oluşan su birikintilerini tahliye etmek amacıyla çalışma başlatan Hatsu, İskenderun’da Meydan Mahallesi, E-5 Karayolu üzeri ve yolcu taşıma araçlarının durağında biriken suların vidanjör aracıyla çekildiğini ayrıca yaya ve sürücülerin rahat bir nefes aldığını açıkladı.

Katı atıklardan dolayı tıkanan yağmursuyu tahliye hatlarında ve mazgallarında temizlik çalışması yürütüldüğünü kaydeden İdare, Antakya Yeni Sanayi Sitesi, Antakya’ya bağlı Kanatlı ile Odabaşı mahalleleri ve Defne ilçesine bağlı Gazi, Gümüşgöze mahallelerinde de biriken yağmursularının deşarjını sağlayarak hem esnafın hem de mahalle sakinlerinin rahata kavuşmasını sağladı.

Caddelerin üzerinde ki muayene bacalarına yapılan müdahale sonrasında yağmursularının tahliye edilerek su birikintilerinin önlendiğini açıklayan idare, Trafik akışının sağlıklı bir şekilde ilerlemesi amacıyla açık su kanallarında da biriken pisliklerin ve tasların temizlendiğini bildirdi.

Ekiplere iletilen arıza bildirimlerine 13 vidanjör, 10 çekim aracı, 2 kombine araç, 2 kepçe ve 80 personel ile müdahalede bulunulduğunu aktaran HATSU, tüm olumsuzlukların ortadan kaldırılması için seferber olduklarını belirtti.

hatsu-yagmursuyunun-desarji-icin-seferber-oldu-1 hatsu-yagmursuyunun-desarji-icin-seferber-oldu-4

hatsu-yagmursuyunun-desarji-icin-seferber-oldu-5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.