Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatacağız

Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 93. Yıldönümü nedeniyle CHP Arsuz İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen fener alayı yürüyüşünde yüzlerce kişi Cumhuriyet’i sonsuza kadar yaşatma kararlılığını bütün sesleriyle haykırdı. Türk Bayrakları, marşlar ve meşalelerle alkışlar, ıslıklar ve sloganlar atarak Devlet Demir Yolları’ndan Arsuz Atatürk Meydanı’na kadar yürüyen vatandaşlara, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Motorize ekiplerin ayrı bir renk kattığı yürüyüş sonrası, Atatürk Anıtı önünde bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin Ata’nın huzuruna çelenk sundu.
Anıt Alanı etrafında yanan konfetilerle görsel bir şölene dönüşen yürüyüşte kısa bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet’e ve değerlerine sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirtirken, “Türk Milleti’nin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe doğru yürüyüşü hiçbir zaman durmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” derken, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin de Cumhuriyet coşkusunu yürüyüşe katılarak yaşatan herkese teşekkür etti.

chp-1 chp-2 chp-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.