İskenderun Sanayi sitesi Asfaltlandı

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, farklı noktalarda başlattığı asfalt çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfaltsız yolu olmayan bir İskenderun’u hedeflediklerini belirterek, şöyle devam etti:

“En büyük hedefimiz tozlu yoların artık ortadan tamamıyla kalkmasına yönelik bir çalışmadır. Ekiplerimiz büyük bir özveri ve gayretle çukuru, çamuru, tozu ortadan kaldırmak için çalışıyor. Yapılan asfalt çalışmaları ile İskenderun günden güne çok daha güzel bir şehir haline geliyor.” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” Sanayi sitesi içerisini komple asfaltlıyoruz. Esnafımız yolların asfaltlanmasından gayet memnun. İskenderun yeni yol, kaldırım, asfalt, yeşil alan çalışmalarıyla güzel oluyor. İlçemizde yeni caddeler doğuyor. Bunları yanı sıra alternatif yol çalışmalarımız devam ediyor. Bu yeni yollar trafiği rahatlatıyor. Hizmetlerimiz artarak devam edecek ”diye konuştu.

asfalt-1 asfalt-2 asfalt-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.