Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol İTSO’yu ziyaret etti

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ziyarette yaptığı açıklamasında; “Bizler Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı olarak geçtiğimiz haftalarda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında da bu konu ile ilgili toplantılar yaptık. Amacımız tüm halkımızın, bu yapılandırmadan yararlanarak, borçlarını ödemeleridir.” Dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Borçların yeniden yapılandırılması ile ilgili odamızda toplantılar düzenleyerek, üyelerimizi ve İskenderun halkını bu konuda bilgilendirdik.

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin çıkan aftan faydalanılmasının mükellefler ve vatandaşlarımız için bir fırsat olduğunu biliyoruz. 30 Ekim son başvuru tarihi olması nedeniyle bu konuyu halkımızın tekrar hatırlamaları ve borçlarını bu ay sonuna kadar yapılandırmaları gerekir. Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı olarak halkımızı bu konuda aydınlatmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’un ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya ve Okan Belli de hazır bulundular.

vergi-dairesi-baskani-itso-ziyareti-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.