Unibjk İste Stantında Teknoloji Sohbeti

Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli, merkez kampüs içinde kurulan UNİBJK standını ziyaret ederek öğrencilerle görüş alışverişinde bulundu. Samimi geçen sohbetler esnasında ilerleyen dönemlerde yapılacak olan etkinlikleri öğrencilere anlatarak görüş ve fikirlerini dinleyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli; “İSTE olarak tüm spor dallarını destekleyeceğiz, ancak teknolojinin ve stratejinin kullanıldığı takım sporları önceliğimiz olacaktır” dedi.
Kampüs içindeki spor tesislerinin çok yakında faaliyete geçeceğini belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ile langırt oynayan öğrenciler keyifli dakikalar yaşadılar. Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli; teknolojik, farklı ve özgün bir langırt oyun seti veya buna benzer oyun aletleri geliştirebilme sözü verdikleri takdirde; tasarım, projelendirme, geliştirme, şirket kurma ve ticarileştirme aşamalarında öğrencileri İSTE olarak destekleyebileceklerini belirtti.

1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.