İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Çevre Konusunda Son Derece Duyarlıyız

Sarıseki bölgesinde bir firma tarafından kurulmak istenen kömür sahasına tepki gösteren vatandaşlar İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
ÇEVRE KONUSUNDA HASSAS DAVRANIYORUZ
Çevre konusunda hassas davrandıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Sizlerin hassasiyeti bizler için çok önemli. Çevreye hepimiz sahip çıkmalıyız. Bu konuyu araştırıyoruz. Çevreyi ve insan sağlığını tehdit edecek hiçbir olaya izin vermeyiz. Tam anlamıyla temiz çevre için herkese duyarlı olmalıdır. Ancak birlik içerisinde verilen mücadeleyle daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşanabilir. Temiz hava, yeşil çevre, sağlıklı ve kaliteli bir hayat hepimizin öncelikleri arasında yer almaktadır. Kirletilmemiş ve bozulmamış bir çevrede yaşayabilmek ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakabilmek hepimiz görevidir. “dedi.
KONUNUN TAKİPÇİYİZ
Sarıseki ve Kaledibi Muhtarı Esabil Müdük ve Bestami Demirci,vermiş olduğu desteklerden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,”Sağolsun başkanımız konuya son derece duyarlı davranıyor. Bizlerde bölge halkı olarak konudan rahatsızız. Umarım bu kömür sahası bölgeye kurulmaz. Konuyu takip ediyoruz. İlgili yerlere şikâyetlerimizi ilettik.”şeklinde görüş beyan ettiler.

1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.