Titus Yolu Projesinde Sona Doğru

Samandağ Kaymakamlığı ve Samandağ Belediyesinin DOĞAKA destekli ortak projesi Titus Yolu projesinde sona yaklaşılıyor. Projenin Titus Tüneli ve Beşikli Mağara bölümlerinde yol döşeme ve vatandaşların el ürünlerini pazarlayacakları kulübeler tamamlandı.
Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir proje yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Projenin sit alanı içinde olmasından dolayı çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik Adana Koruma Kurulunun yönlendirmeleri doğrultusunda yapılan düzenlemeler sayesinde ziyaretçilerin bölgeyi daha rahat gezme imkanı bulacaklarını ifade etti.

Projenin eksik kalan tabela işlemlerinin de en kısa sürede bitirileceğini belirten Çelik, ileriki dönemlerde Titus Yolunun tamamını elden geçirmek istediklerini ve bu konuda çaba göstereceğini vurguladı.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir projenin Samandağ turizmine katkı sağlayacağını söyledi ve bu sayede turistik hareketlerin ivme kazanacağına olan inancını ifade etti. Projede belediye olarak katkılarını memnuniyetle yerine getirdiklerini dile getiren Nehir bu projeyle birlikte Hz. Hızır çevresinde yapılan parkın açılışlarını birlikte yapma arzusunda olduklarını sözlerine ekledi.

titus-yolu-1 titus-yolu-2 titus-yolu-3

Önceki İçerikAfad’dan Doğal Afet Eğitimi Ve Tatbikatı
Sonraki İçerikOsmaniye’ye 4 havan mermisi atıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.