Ankara rehber başkentimizi tüm dünyaya tanıtıyor

Ankara Rehber

Bu şehir tanıtıcı sitenin genel amacı bu alanda ki diğer sitelerde de olduğu gibi kendi iehrini tanıtmak ve siteye giren ve şehir hakkında bilgilenmek isteyen internet kullanıcılarına olanak sağlamak ve şehrin tanıtılmasında ön planda yer almak istemesidir. Ankara ili ülke içinde başkent olduğundan dolayı daha ön planda olduğu için site diğer sitelere kıyas ile tasarım ve içerik bakımından ön planda ve ilgi çekici olup dikkatleri üzerine direk çekmektedir. Ayrıca bu yüzden ilgili site yönetiminin daha aktif bir role bürünerek şehrin önemini sitede de vurgulamak birincil planıdır. Buna ayak uydurmak için her gün sayfaya yeni güncel haberler ekleyerek siz internet kullanıcılarına kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Sayfada bulunan sosyal medya hesapları da site için ne kadar uğraşıldığı ve emek harcandığını kanıtı niteliğindedir.

Site Tanıtımı

Sitenin ana sayfasında sade ancak gayet şık ve gözü çok yormayan bir dizayn kullanılmak ile birlikte siz kullanıcılar için bilgilere ulaşmayı kolay bir hale getirmektedir. Bununla beraber sitenin sol üst köşesinde bulunan iletişim numarası site ile veya şehir hakkında bilgi edinmenize daha fazla olanak sağlar. Bu numara haftanın her günü yirmi dört saat buyunca aktif olup siz internet kullanıcılara daha kolay bir iletişim olanağı sunmaktadır. Ankara rehber sitesi sitede arananın ve edinilmek istenilen bilginin kolaylığı ve hemen bulunabilme imkanı vermek için siteyi 4 ana başlık olan haberler sektörler fotoğraflar ve videolar olarak parçalara ayırmıştır. Bu sayede şehirle ilgili ulaşılmak istenilen bilgilere daha hızlı bir ulaşım mümkün olmaktadır. Bu ayrılan alt başlıklar sadece şehir merkeziyle sınırlı kalmayıp şehre bağlı bulunan ilçelere ait haberleri o ilçedeki sektörel dağılımları fotoğrafları ve ilçede olan son zamanlardaki videoları bulundurmaktadır. Sitenin ana sayfasında gün içinde olan haberler verilmek ile beraber siteye kayıt olan son firmaların ve kurumlarında isimleri ve kısaca bilgileri yer almaktadır. Siteye giriş yaptığımızda nadir müzelerimizden biri olan Anadolu medeniyetler müzesine ait sanatsal çalışmaları ve tarihi eserleri gösteren belgesel biçiminde fotoğraf dizisiyle karşılaşmak mümkündür.

İlgili Site Nasıl Bir Hizmet Vermektedir

Ankara rehber sitesi ülkemizin başkentinin bir sesi niteliğinde olup ülkenin merkezinde meydana gelen son dakika gelişmelerini de tüm ülkeye ve dünyaya açıklayıcı ve görsellerle tanıtmaktadır. Bu site sayesinde ülkemiz için çok önemli bir yeri olan bu şehir tüm dünyaya gösterilmektedir. Dünya çapında adı duyulan bu şehir merak konusu olduğu için bir çok kişi tarafından merak edildiği için site ile ilgilenen yöneticilere büyük bir iş düşmektedir.

Bir çok ilçeye sahip olan bu metropol şehrin her bir ilçesine ait tanıtım yazıları ve de bu yazıları destekler nitelikte bulunan fotoğraflar sitenin siz internet gezginlerine sunduğu bir olanaktır. Sırası ile Akyurt Altındağ Ayaş Bala Beypazarı Çamlıdere Çankaya Çubuk Elmadağ Etimesgut Evren Gölbaşı Güdül Haymana Kalecik Kazan Keçiören Kızılcahamam Mamak Nallıhan Polatlı Pursaklar Şereflikoçhisar Sincan Yenimahalle ilçelerinin her birisinin tanıtımı sitenin üst panelinde siz kullanıcılar için bulunmaktadır. Ayrıca her ilçenin kendi has yemek kültürü de bu yazılarda bahsedilmiştir.

Tüm bu anlatılanlardan sonra Ankara şehrini daha hiç görmemiş olan kişilerin kafasında biraz olsun bir canlandırma oluşturmuştur bu site. Bu sayede şehrini çok güzel bir şekilde tanıtmak ile kalmayıp aynı zamanda bu şehre dışarıdan gelebilecek bir çok imkan da sağlamaktadır.

Önceki İçerikManuel Sandalyeler İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı
Sonraki İçerikHz. Hıdır Makamı Çevresi Yenilendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.