Çöp konteynerlerin yıkama ve dezenfeksiyon işlemleri devam ediyor

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerin yıkama ve dezenfeksiyon işlemini gerçekleştirmeye devam ediyor.
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki çöp konteynerlerini, konteyner yıkama aracı ile yıkıyor.
Yaşanabilir bir İskenderun için temizlik konusunda çalışmalarına aralıksız devam eden İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerdeki konteynerlerin halkın sağlığı ve çevreye verebileceği kokuların önüne geçmek için düzenli bir yıkama çalışmasını sürdürüyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemiz sınırları içerisinde düzenli olarak çöpleri toplama ve çöp döküm sahasına taşınmasını sağlamak, tüm cadde ve sokakların süpürülmesini sağlamak, belediye sınırları içinde kurulan semt pazarlarının temizliğini yapmak, konteyner ihtiyacını karşılamak gibi görevlerini aralıksız sürdürüyor.” dedi.
Konteyner yıkama aracıyla, İskenderun genelindeki tüm konteynerlerin düzenli olarak yerinde yıkanmasını ve dezenfekte edilmesini sağladıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil,” Konteyneri bulunduğu yerde dezenfekte ederek, koku gidericilerle yıkıyoruz. Özellikli esnafımızın yoğun olduğu bölgelerde bu çalışmalarımızı daha sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Her mahallemizin konteynerleri düzenli yıkanıyor. Daha temiz bir İskenderun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

cop-1 cop-2 cop-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.