Erken Tanı Hayat Kurtarır

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın halk sağlığını ön planda tutan çalışmalara büyük önem vermesi ve Sağlık Bakanlığının ‘ Erken Tanı Hayat Kurtarır’ parolasıyla hareket eden HBB, halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.
Antakya Ulus Meydanı’nda ağaçları pembe balon ve kurdelelerle süsleyen HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, ağacı meme kanserinin sembolik rengi olan pembeye benzeterek kanserle mücadelede etkili bir yöntem olan toplum bilincini harekete geçirdi.
AMAÇ KANSER BİLİNÇLENDİRME HAFTASINDA HALKI BİLGİLENDİRMEK
Halkı bilgilendirme-bilinçlendirme çalışmalarına yoğunluk verilmesi nedeniyle kanser mücadelesinde oldukça önemli bir yer tutan Kanser Bilinçlendirme Haftası’nda farklı bir etkinliğe imza atan HBB yetkilileri, amaçlarının halkın kanser, kanserin nedenleri, belirtileri, tarama, korunma ve erken tanı konularında bilgilendirmek ve uzmanların önerdiği periyodik kontrolleri yaptırması hakkında duyarlılık yaratmak olduğunun altını çizdi.

img_3260 img_3283

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.