İskenderun Belediye Meclisi Ekim Ayı Son Toplantısı Gerçekleştirdi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında belediye meclis salonunda toplanan meclis gündeminde bulunan maddeleri görüşerek karara bağladı.

Meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak her zaman halkın hizmetinde olduklarını belirterek,” Meclis üyeleri olarak sizlerin her zaman görüşlerine, önerilerine açığız. Şuanda belediye olarak kentin dört bir tarafında asfalt ve parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız ile sürekli istişare halinde olarak yapılan hizmetleri denetliyor, kontrol ediyoruz. Diğer yandan projelerimiz devam ediyor. Yeni Valimiz belediyemize ziyarette bulundu. İlerde belirlenecek bir günde kendilerine çalışmalarımız hakkında daha detaylı sunum yapacağız. Tek gayemiz var oda halkımıza en iyi hizmeti vermektir” dedi.
Daha sonra yapılan gündem dışı konuşmaların ardından mecliste bulunan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Gündemde bulunan

1-Belediyemizin 2017 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, oy çokluğu ile kabul edildi.

2-Belediyemizin 2017 Mali Yılı bütçe tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ve

3-Belediyemizin 2017 yılı Vergi, Resim, Harçlar ve Ücretler tarifesinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu henüz tamamlanmadığından bir sonraki mecliste görüşülmesi kararlaştırıldı.

4-Zabıta personellerine 2017 yılı içerisinde ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, oy birliği ile kabul edildi.

5-Bitişik İmar 1788 ada 2 nolu parselin Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne 25 yıllığına tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

6-Güzelköy Mahallesinin isminin Akçay Mahallesi olarak değiştirilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu, oy birliği ile kabul edildi.

7-Yatırım ve Harcamaları Takip ve Yönetim Komisyonu oluşturulması ile ilgili yazılı önerge hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, oy birliği ile kabul edildi.

3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.