İskenderun Belediye Başkan Seyfi Dingil,Yol Çalışmaları Bizim İçin Çok Önemli

Başkan Seyfi Dingil, Bekbele ve Denizciler ’de başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaların hız kesmeden sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmaları ile mahalle araları ve yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor. Diğer yandan parke taş yollardaki bakımlarımız devam ediyor. Ekiplerimiz gerekli yerlerde bozulan ve kırılan parke taşları değiştiriyor, bazı yolları da parke taş ile kaplıyor. Alt yapısıyla ve üst yapısıyla örnek bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Asfalt dökülen yerlerde sürekli incelemelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Kapsamlı bir şekilde başlayan asfalt çalışmalarını sürekli denetliyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz. Şunda farklı bölgelerde asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Tüm yollarımızı güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ediyoruz. Alt yapı çalışmaları biten bütün yollarımızda uzun yıllar kullanılacak olan kaliteli ve konforlu asfalt çalışmaları yapıyoruz. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu çalışmalarımızın İskenderun’umuza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

isk-1 isk-2 isk-3

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 7 Gündem Maddesi İle Toplandı
Sonraki İçerikOHAL’in Süresi Uzadı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.