Yaşlılar Günü’nde Duyarlı Davranış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın “Yaşlısına, büyüğüne saygı göstermeyen, tecrübesinden istifade etmeyen bir toplum körelmeye yüz tutmuştur.” anlayışı ile hareket eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Yaşlılar Haftası sebebiyle Dörtyol ilçesinde yaşlılara çiçek dağıttı. Yol üzerinde rastladıkları her yaşlı vatandaşımızın ellerini öperek onlara çiçek takdim eden zabıta ekipleri bu vesileyle Dünya Yaşlılar Haftası’nı da kutladı.

HBB EKİPLERİ YAŞLILARA ÇİÇEK TAKDİM EDEREK MUTLULUKLARINA VESİLE OLDU

Duyarlı belediyecilik anlayışıyla hareket eden Başkan Savaş’ın, ‘ Yaşlılarımızı el üstünde tutup onları her zaman baş tacı etmeliyiz’ sözüyle hareket eden ekipler, yaşlıları bu özel günlerinde de yalnız bırakmayarak onların mutluluklarına vesile oldukları gibi her zaman yanlarında ve ihtiyaçları olduğunda koşarak yanlarında olacaklarını belirttiler.

Özel günlerinde çiçeklerle buluşan yaşlılar, bu duyarlı davranışlarından dolayı HBB ekiplerine ve onlar aracılığıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.

image image_4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.