İskenderun Belediyesi Kaldırım Yenileme Çalışmaları Sürdürüyor

İskenderun Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.
Fen İşleri müdürlüğü ekipleri Sakarya Mahallesi Ziraat Bahçesi civarındaki yol kenarlarına kilit taşı ve karo döşeme çalışması yapıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, İlçenin tüm mahalleleriyle güzel bir görünüme kavuşabilmesi çalışmaların sürdüğünü belirterek,” Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz planlanan program dahilinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler dört bir yandan kaldırım yapım ve yenileme işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Belirlenen takvim doğrultusunda kullanılamaz haldeki kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar hiç kaldırımı olmayan cadde ve sokaklar kaldırıma kavuşturuluyor.” dedi.

Başkan Seyfi Dingil, vatandaşların cadde ve sokaklarda daha rahat ve güvenli bir şekilde yürümesi için bu çalışmalara önem verdiklerini belirterek,” Çalışmalar aksatılmadan devam edecek. Özellikle kış aylarına girilirken vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımların düzgün bir şekilde bakımları da yapılıyor. İlçemiz genelinde yenilemediğimiz yol ve kaldırım kalmayacak” dedi.
Çalışmaları ilgiyle takip eden bölge sakinleri, kaldırımların çok eskidiğini ve yenilenmeye ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

1 4

Önceki İçerik27 Eylül Hatay FETÖ Operasyonu Verileri
Sonraki İçerikİskenderun Genelinde Baca Yenilemesi Sürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.