Başkan Seyfi Dingil Hatay Birlik Vakfı Heyetini Misafir Etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un barış, hoşgörü ve huzur kenti olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, bir dizi kültürel gezi kapsamında İskenderun’a gelen Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Hatay Birlik Vakfı, Altyapı müteahhit ve mühendisler derneği başkan ve üyelerini İskenderun Belediyesi tarafından yaptırılan Down Cafe’de misafir etti.
İSKENDERUN SEVGİ, BARIŞ VE HUZUR KENTİDİR
Ziyaretlerinden dolayı heyete tek tek teşekkür eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”İskenderun’da farklı görüş, inanç ve düşündeki insanların yüzyıldır kardeşlik içerisinde yaşıyor. Bizlerde kimseyi ayırt etmeden toplumun her kesimine hizmet ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İskenderun’a kalıcı eserler bırakmak için çalışıyoruz. Bölgede ilk defa Down Sendromlu çocukların işletmeciliğini yaptığı bir cafe yaptık.‘Down Cafe’ projesindeki amacımız engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmaya yönelik bir hizmet hamlesidir. Engelli insanlarımızı ne kadar mutlu edersek, onları hayata tutunması için ne kadar çabalarsak, bizlerde o denli huzurlu oluruz. Sizlere tekrar kentimize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
İSKENDERUN’DA OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUZ
Heyet adına bir konuşma yapan Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ise Hatay’a bir dizi kültürel gezi kapsamında geldiklerini belirterek,” Bizleri misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Engelli çocuklar için yaptığınız bu hizmet çok anlamlı. Sizleri kutluyorum. Bizler Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliğince geleneksel olarak düzenlenen Mimar Sinan Proje Olimpiyatları’nda mimarlık kategorisinde “Hatay Hilton Müze Otel”, tasarım ve fikir kategorisinde de “Medeniyetler ve Dinler Merkezi” projelerinin uluslararası yüksek ödüle layık görülmesi vesilesi ile bir gezi programı düzenledik. Sizlere bizleri misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ”diye konuştu.
Heyet içerisinde yer alan AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ise İskenderun’u çok beğendiklerini belirterek çalışmalarında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e başarılar diledi.
Düzenlenen ziyarete Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Başkanı İlyas Demirci ile çok sayıda bürokrat ve yargı mensubu katıldı.

4 6 9

Önceki İçerikKomutanlardan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret
Sonraki İçerikDolar , Euro ve Altın ne kadar oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.