Başkan Culha, sporun ve sporcunun yanında

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 2016-2017 futbol sezonuna ‘merhaba’ diyen Hatay Süper Amatör Lig takımlarından Arsuz Gözcülerspor’u ilk maçında yalnız bırakmadı. Yeniden yapılanmaya giderek yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan Gözcülerspor’a sezon açılış maçında Başkan Nazım Culha’nın yanısıra Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Arsuz Gözcülerspor Kulüp Başkanı Adnan Ağır, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile çok sayıda taraftar destek verdi. Rakibi Altınözüspor’u 7-0 mağlup ederek izleyenlere adeta futbol şöleni yaşatan sporcuları maç sonrası soyunma odasında ziyaret eden Başkan Nazım Culha, yeni sezonun yeni güzellik ve heyecanla başladığını belirterek, alınan galibiyetten dolayı tüm futbolcuları tek tek tebrik etti.
Arsuz Belediyesi olarak imkanlar dahilinde amatör spora destek verdiklerini ve sporun her alanına destek olmaya devam ettiklerini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Yeni futbol sezonunun tüm takımlarımıza hayırlı -uğurlu olmasını diliyorum. İlk maçta alınan 7-0’lık galibiyetle sezona iddialı bir başlangıç yaptınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Yeni yönetim, teknik ekip ve sizleri şampiyonluk yolunda oldukça iddialı ve kararlı gördüm. Başarılı bir sezon geçirerek, birlik beraberlik ve centilmenlik içerisinde ligi başarıyla en iyi yerde tamamlayacağınıza inanıyorum” dedi.

img_2301

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.