İskenderun Belediyesi Ağaçlarda Sonbahar Budaması Yapıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada,” Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, cadde, sokak ve parklarda ağaç budama çalışmalarına başladı. Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan parklarda, yeşil alanlarda ve refüjler de budama çalışmalarını yaparak, ağaçları kışa hazırlıyor.” dedi.
AĞAÇLAR BUDANARAK BAKIMLARI YAPILIYOR
Başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bitkilerin bahar ayında daha sağlıklı olması için sonbahar budamasına başladığını belirterek “Mahallelerde bulunan parklarda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının ardından ağaçların bahara daha sağlıklı olması için sonbahar budamasına başladık. Kent merkezinde bulunan yeşil alan, park ve özellikle yol kenarlarında bulunan ağaçların trafik açısından tehlike arz etmesi ve görüş alanını kapatılması yüzünden ekiplerimiz tarafından budama çalışmaları yapılıyor. Budama çalışmalarımızın büyük bir özenle yürütülerek, ağaçların yere sarkan dalların temizlenmesi, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar budanarak bakımları yapılıyor” şeklinde konuştu.

2 6 7

Önceki İçerikTCDD Personel Alıyor
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesinde “Halk Günleri” Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.