‘8 Kişilik ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’ İskenderun’un 6 Ayrı Mahallesinde İkamet Eden Yaşlıların İmdadına Yetişti

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde “Hiçbirimiz Hepimiz Kadar Güçlü Değiliz” sloganıyla yola çıkan 8 kişilik ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’nin yeni adresi İskenderun oldu.

Ekipler, Piri Reis, Numune, Denizciler, Çamlık, İsmet İnönü ve Çay Mahallesi olmak üzere altı ayrı yerde ikamet eden yaşlıların temizliklerini ve kişisel bakımlarını yaparak vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Kişisel bakım hizmetlerinin ardından ekipler, Numune ve Çay mahallelerinde yardıma muhtaç kimselere gıda kolisi yardımında da bulundu.

Başkan Savaş’ın her adımda hemşehrilerinin mutluluğunu gözeterek ürettiği hizmetlerin bir örneği olan evde bakım hizmetleri, yaşlı vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerine vesile oldu.

Geleceğimizi borçlu olduğumuz yaşlılarımızın zorunlu ihtiyaçlarının karşılandığı bu hizmet ile elleri öpülesi büyüklerimizin geleceğe umutla bakmalarına ve hayata daha sıkı tutunmalarına katkı sağlandı.

8 KİŞİLİK EKİP, İL GENELİNDE YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEYİ HEDEFLİYOR

Başkan Savaş’ın insanı merkeze alan sosyal belediyecilik ilkesiyle çalışan ekip, ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmeleri sonrasında hemen harekete geçerek özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların huzuru, mutluluğu ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi hususunda duyarlı hizmetler sunmaya devam edecek.

image_4

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinde “Halk Günleri” Devam Ediyor
Sonraki İçerikArsuz’da Dev Uyuşturucu Operasyonu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.