Hbb Ekipleri Ölü Balıkları Açılan Çukurlara Gömdü

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, mesleki duyarlılığı ile halk sağlığını ön planda tutan hassas çalışmalarına il genelinde ayrım gözetmeksizin devam ediyor. Başkan Savaş’ın ‘Önce Sağlık’ parolası ile hareket eden HBB ekipleri, vatandaşlar tarafından oldukça sık kullanılan Samandağ Sahili’nde kıyıya vuran ve insan sağlığı açısından tehlike arz eden ölü balıkları temizleyerek halkın takdirini kazandı.
Hbb Ekipleri Ölü Balıkları Açılan Çukurlara Gömdü
Asi Nehri’nin denize döküldüğü nokta olan Samandağ Meydan Mahallesi’nde yüzlerce ölü balık sahile vurdu. Balık ölümleri konusunda idari sorumluluğu olamamasına rağmen konu ile ilgili duyarsız kalmayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı sahil temizlik ekipleri, kıyıya vurmuş ölü balıkları toplayarak açılan çukurlara gömerek imha etti.
İNSAN SAĞLIĞINA ZARAR VERECEK OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLDİ
Balık ölümlerinin nedeni henüz açıklanamadığının altını çizen yetkililer, kıyıya vuran balıkların toplanıp imha edilmesi hususunda çalışmalar yürütüldüğünü belirttiler. Çevre Koruma Ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri çürümeye bağlı meydana gelen kötü kokuların ve üreyen zararlı canlıların insan sağlığını tehdit etmesini engellemeye yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

samandag-1 samandag-2 samandag-3 samandag-4 samandag-5

Önceki İçerikJandarma Genel Komutanlığı 10.000 Personel Alıyor
Sonraki İçerik8,9,10 Yaş Grubu Çocuklar İçin Drama Kursları Başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.