8,9,10 Yaş Grubu Çocuklar İçin Drama Kursları Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 1 Ekim Cumartesi günü 8,9 ve 10 yaş grubundaki çocukları yaratıcı drama kursu ile buluşturmaya hazırlanıyor. Çok yakın zamanda başlayacak olan kurs kayıtları başladı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve kurulduğu ilk günden bu yana 7’den 70’e herkesin gönlüne taht kuran HBB Şehir Tiyatrosu, miniklerin hayal dünyalarını geliştirmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine vesile oluyor.
DRAMA KURSU, HBB ŞEHİR TİYATROSU’NUN OYUN SALONU’NDA ÜCRETSİZ OLARAK ÇOCUKLARLA BULUŞTURULACAK
Yetkililer, pedagojik anlamda çocuklara büyük fayda sağlayan kursun, Yaratıcı Drama Eğitmenliği / Liderliği programının beş aşamalı eğitimini tamamlamış olan Süheyla Koçak’ın öncülüğünde, HBB Şehir Tiyatrosu oyun salonunda ücretsiz olarak çocuklarla buluşturulacağını belirtti.
Drama kursuna katılmak isteyen öğrenciler, nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve okuldan alınan öğrenci belgesi ile HBB Şehir Tiyatrosu’na başvurabilecek.
İletişim Adresi: Çekmece Mh. Yeşilkent Cd. Karanfil Şahin Apt. No:157 Defne/Hatay
Tel: 0326 213 59 48 – 0535 510 24 91

screenshot_1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.