Başkan Seyfi Dingil, Gaziler Günü Törenine Katıldı

Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk sunma törenine İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Siyasi Parti Teşkilatlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Şehit Aileleri ve Gaziler, Askeri Erkân, Emniyet Personeli ve vatandaşlar katıldı.
SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI OKUNDU
İskenderun Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, İskenderun Belediyesi, Şehit aileleri derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Şubesi tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Öğrencilerin günün anlamına uygun okudukları şiirlerin ardından Muharip Gaziler Derneği İskenderun Şube Başkanı Gazi Neşet Turhan bir konuşma gerçekleştirdi.
Atatürk Anıtında düzenlenen törenin ardından İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay ve protokol üyeleri gazi ve şehit aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

2 3 11

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.