Arsuz Turnuvası Dostça Geçti

Hatay Milli Eğitim Spor, Uluçınar Spor, Arsuz Umut Spor ve Gözcüler Spor arasında 3 gün süren Dostluk Turnuvası, adı gibi Dostça geçti.
Arsuz Dostluk Turnuvası, Gözcüler çim futbol sahasında oynandı. Katılımcı kulüp oyuncuları kadar ailelerinde ilgiyle izlediği turnuvada yarının futbolcuları centilmence mücadele ettiler. Turnuvaya Antakya’dan katılan Hatay Milli Eğitim Spor Yönetimi, hocaları ve oyuncularını bağrına basan ve ağırlayan, Arsuz bölgesi takımları; Uluçınar Spor, Arsuz Umut Spor ve Gözcüler Spor Yönetici, hocalar ve oyuncuları dostluk örneği gösterdiler. Turnuva sonunda tüm takımlara kupa, oyunculara madalya verildi. U15 takımları çerçevesinde oynanan maçlar sonunda takımların yakında başlayacak U15 ligine hazır oldukları gözlendi.
Arsuz Dostluk Turnuvası başından sonuna dek ilgiyle izlenirken, Hatay Milli Eğitim Spor dan Başkan Fahri Serdar Özal, Teknik Direktör Sefer Koca ve Mehmet Dönmez, Uluçınar Spordan; Kulüp Başkanı Derman Tan, Yöneticiler; Soner Eroğlu. Semir Zeytun. Burak Alkaya, Bülent Bora, Teknik Direktör Eyüp Şeker. Arsuz Umut Spor Başkan Müntecep Köybaşı ve Teknik Direktör Bülent Kuvvetli , Gözcüler Spordan Teknik Direktör Serdar Zeytun katılım gösterdiler ve katkıda bulundular.
Turnuva sonunda katılımcı kulüp yönetici, hocaları ve oyuncuları hatıra fotağrafı çektirdiler.
MİLLİ EĞİTİM SPOR YENİ SEZONA ARSUZ KAMPIYLA BİSMİLLAH DEDİ
Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezona, Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde merhaba dedi.
Milli Eğitim Spor Kulüp Başkanı Fahri Serdar Özal, Teknik Direktör Sefer Koca ve Mehmet Dönmez ile birlikte, Arsuz’da başarılı bir kamp dönemi geçirdi. Kulüp Başkanı Fahri Serdar Özal yaptığı açıklamada, “2016-20127 sezonuna Bismillah diyoruz. Yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlandık. İlklerin takımı olmaktan gurur duyduğumuz gibi başarıda da istenilen düzeye gelmeye çalışıyoruz. Gençlerimizden hiç bir şeyi esirgemiyoruz. Süper amatör takımların bile yapamadığı kamp programını U15 takımımız için yaptık. Onların istediklerinde fazlasını yaptık onlarda üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklar Milli Eğitim Spor’u en iyi şekilde temsil edecekler ve sonunda başarılar gelecektir” dedi.

20160908_183310

Önceki İçerikSanat Doğan Bir Güneş!
Sonraki İçerikYeşilçam’ın usta ismi Tarık Akan bu sabah yaşamını yitirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.