Başkan Seyfi Dingil Ak Parti’deki Bayramlaşma Törenine Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kurban Bayramı dolayısı ile AK Parti İlçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.
Düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, Gençlik kolları Başkanı Orhan Gazi Koca, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ayhan Bodur, tüm teşkilat üyelerinin Kurban Bayramını kutlayarak, herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.
Başkan Seyfi Dingil ise yaptığı konuşmada, tüm İskenderun halkının Mübarek Kurban bayramını kutlayarak,” Bayramlarımız, halkımızın birlik ve beraberliğine, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın geliştirilmesine vesile olan, ortak değerlerimiz çerçevesinde, insanlarımızı birbirine yaklaştıran müstesna günlerdir. Kurban Bayramının tüm İslam âlemine, milletimize, hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizi, devletimizi, milletimizi korusun” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve İlçe Başkanı Ayhan Bodur, partililer ile bayramlaştı.

1 8

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.