Hbb Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Temmuz Ayı Meclisi, olağan gündemle Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlmittin Boz’un başkanlığında 8 Eylül Perşembe günü HBB Meclis Salonu’nda toplandı.

MECLİSTE 11’İ EK OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 59 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Mecliste görüşülerek karara bağlanan önemli maddelerin bazıları şu şekilde:
• Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının Reyhanlı İlçesinde bulunan Suriyeli sığınmacıların eğitim hizmetleri ve okul inşaatı için Aalen Belediyesi tarafından yapılan şartlı bağışın yetersiz kalması nedeni ile eksik kalan ödeneğin, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılacak ortak proje kapsamında hazırlanacak ek sözleşmeye istinaden yapılmasına ilişkin madde meclis tarafından kabul edildi.

• Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün İller Bankası A.Ş.’den kullanacağı Serinyol, Çekmece Kuyuları ENH ve Depolar Arası İçme Suyu Terfi Hattı İnşaatı işine ilişkin her türlü iş ve işlemlerin yürütülmesi hususunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yetki verilmesi maddesi meclis tarafından kabul edildi.

• Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığının İskenderun Otogar Yapım projesinde proje altlığı mülkiyetinin kamulaştırılmasında kullanılmak üzere İller Bankası kredi borçlanması için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yetki verilmesi oy birliği ile plan bütçe komisyonuna havale edildi.

HBB MECLİSİ 14 EKİM’DE BİR KEZ DAHA TOPLANACAK

Ekim ayı meclis toplantısının 14 Ekim Cuma günü saat 14.00’te yapılamasına oy birliği ile karar verildi.

14231141_10208375137469441_4420140611223097261_o

Önceki İçerikKick Boks Kursları Devam Ediyor
Sonraki İçerikBaşkan Savaş, İskenderun Osb Yönetimi İle Bir Araya Geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.