Arsuz’da kurbanlık hayvan satış ve kesim yerleri belirlendi

Arsuz Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı öncesi ve bayram esnasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadan rahat bir bayram geçirmeleri için her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Halkın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için Zabıta Müdürlüğü gıda sektöründe hizmet veren işletmelerde denetimlerini artırırken, temizlik işleri müdürlüğü de açık alanlarda, parkalarda, yol kenarlarında, boş arsalarda, kaldırım ve mahalle aralarında bulunan ve görüntü kirliliği oluşturan otları biçerek, çevre temizliği çalışmalarını gerçekleştiriyor.
İlçe genelinde devam eden kapsamlı bayram hazırlığı çerçevesinde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü de vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için 19 farklı noktada kurban kesim ve satış noktalarını belirledi.
İlçe genelinde kurbanlık hayvan satış ve kesim yerleri ise şöyle belirlendi:
Karaağaç Mahallesi; Yunus Emre Cad. No :20(Mehmet Ağrı – Ali Ağrı), Yunus Emre Cad. No: 21(İlmettin Ağrı), Hacı Bektaşveli Cad. No:25/3(Yakup Ağrı), Otoyol Cad. 554 S. No:8(Münir Kurtar), Namık Kemal Cad. No:2(Hüsamettin Demir), Ortayol Cad. No:8(Ahmet Köse)
Nardüzü Mahallesi; Şehit Er Türkmen Cad. No:4/2(Özdemir Kısaçam); Cumhuriyet Caddesi No:10(Hasan Ağrı), Cumhuriyet Caddesi 10 S.(Hasan Dip Ağrı), Bereket Cad. No:31(Süleyman Bektaşlı), Ortayol Cad. No:8(Hüseyin Kapan), Cengiz Topel Cad. No:56(Gökhan Kapan), Ortayol Cad. No:8(Hüseyin Kapan), Şehit Siler Türkmen Cad. No:5(Rasim Dokumacı).
Madenli Mahallesi: Sezgin Yagın,
Tülek Mahallesi: Murat Bayram,
Avcılarsuyu Mahallesi: Halil Karadaş,
Karahüseyinli Mahallesi: Murat Sert

denetim-1 denetim-2 zabita-denetim-4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.