Milli Eğitim Spor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıkları için Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otel’ine kampa gitti.
Milli Eğitim Spor Kulüp Başkanı Fahri Serdar Özal, Teknik Direktör Sefer Koca ve Mehmet Dönmez, 5 gün boyunca Arsuz’da başarılı bir kamp dönemi geçirilmesi temennisinde bulundular. Kulüp Başkanı Fahri Serdar Özal yaptığı açıklamada, “Yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. İlklerin takımı olmaktan gurur duyduğumuz gibi başarıda da istenilen düzeye gelmeye çalışıyoruz. Gençlerimizden hiç bir şeyi esirgemiyoruz. Süper amatör takımların bile yapamadığı kamp programını U15 takımımız için yaptık. Onların istediklerinde fazlasını yaptık onlarda üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklar Milli Eğitim Spor’u en iyi şekilde temsil edecekler ve sonunda başarılar gelecektir” dedi.

5 günlük kamp süresinden sonra bayram arası verileceğini ve bayramdan sonra sezona hazır olacaklarını kaydeden Başkan Özal, hedefleri olan şampiyonluğa sezon sonu ulaşacaklarının altını çizerek Kampa Antakya’dan yolcu eden Ömer Duman’a ve Hatay Milli Eğitim Spor Başkan Yardımcıları Yusuf BAYRAKTAROĞLU’na, Muharrem ÇELİK’e teşekkür etti.
Kampa Katılan Futbolcular : Burak Çete, Doğan Şahan, Ali Furkan Güneş, Emre Oral, Mertcan Oğurlu, M. Ali Şimşek, Emre Okşar, Mehmet Can Okçu, Ahmed Özal, Adnan Santürk, Ugur Karadaş, Yahya Güzmen, U. Nurullah Gümüş, Bilal Özyurt, Aytuhan Akgün, M. Emin Berber, M. Emir Karakuş, Kaan Kalburcu, Yunus Demir, Yusuf Yurdal, Alp Türk Bilgen, M. Enes Yekdal, Mustafa Dönmez

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü (1) Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü (2) Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.