Minik Yıldız Alt Genç Muay-Thai Altın Kemer Şampiyonası

Muay Thai Federasyonu’nun 12-14 Ağustos tarihleri arasında Sivas 4 Eylül stadında gerçekleştirdiği “Minik Yıldız Alt Genç Muay-Thai Altın Kemer Şampiyonası”na katılan Raks Spor Kulübü sporcuları İskenderun’a altın kemer ile döndüler.

Sivas’ta gerçekleştirilen, Minik Yıldız Alt Genç Muay-Thai Altın Kemer Şampiyonasına 8 sporcu ile katıldıklarını söyleyen Raks Spor Kulübü Antrenörü Serdar Keskin, 6 derece ile döndüklerinin altını çizerek; “Genç erkeklerde 57 kg. Rahmetullah Yıldırım altın kemer+altın madalya kazandı. Bizim ve kentimizin gururu oldu. Bizim için çok güzel bir şampiyona oldu. Şampiyonaya 25 ilden çok sayıda sporcu katıldı. Bizim sporcuların katıldığı sıkletler daha kalabalıktı. Sporcularımız çok iyi mücadele ortaya koydular. Aralarında daha 3-5 aylık sporcu olmasına karşın çok iyi bir performans ortaya koyarak dereceye girdiler. Tabi ki bu bizi mutlu etti.
Onlara sporu sevdirmek, bir şeyler öğretmek için ben Kulüp Yöneticimiz Hülya İlbeyi ile birlikte emek veriyoruz ve gecemi gündüzümüze katıyoruz. Onlarda kendilerine verdiğimiz eğitimi en iyi şekilde aldıkları için ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Şampiyonada mücadele eden tüm sporcularımı gönülden kutluyorum. Kulübümüzü ve özellikle de İskenderun’u en iyi şekilde temsil edip kentimize altın kemer getirdikleri için de ayrıca onlarla gurur duyuyorum.
Sporcularımızın gelecekte daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Yeter ki aynı şevk ve hırsla bu sporu yapsınlar” dedi.
Şampiyona’da dere ile dönen sporcular;
Alt Genç Erkeklerde
57 kg. Rahmetullah Yıldırım altın kemer
60 kg. Eray Reyhaniye 2.
45 kg. Bayram Dereboğaz 3.
Alt Genç Bayanlarda
54 kg. Melisa Bolat 2.
Yıldız Bayanlarda
36 kg. Melda Üstün 2.
Minik Erkeklerde
+48 kg. Mehmet Gönül 2.

raks spor kulubu (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.