Karaağaç Sahil Düzenleme Projesi’nde ilk hamle

Plajı ve sosyal aktiviteleri ile Arsuz’u en gözde turizm ilçelerinden biri haline getirmek için çalışan Arsuz Belediyesi, dinlenmek, denize girmek, sosyal aktiviteler ile gününü renklendirmek isteyenlerin uğrak mekânı olacak olan yepyeni iki projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Arsuz merkezdeki sahil yürüyüş yolu düzenlemesinden sonra hayata geçirilecek olan Karaağaç Sahil Düzenleme Projesi’nin de bir etabı olan ve Arsuz’un eski adıyla isimlendirilen ‘Rhosus Sosyal Tesisleri”nin ilk ikisinin yapımı Karaağaç Mahallesi Yaylakent ve Tüccarlar Sitesi önündeki kıyı şeridinde başladı.
Karaağaç Mahallesi’nden başlayıp Arsuz kent merkezine kadar uzanan 65 kilometrelik sahil kesiminde 8 ayrı noktada yapılması planlanan ‘Rhosus Sosyal Tesisleri’ büfe, soyunma kabinleri, kafeteryası, duş ve pergolaları ile ilçeye yakışan sosyal tesisler olmanın yanı sıra vatandaşlara yazın hem ücretsiz olarak denize girme, hem de plaj tesislerinden yararlanma imkanı sunacak.
Karaağaç Sahil Düzenleme Projesi ve Rhosus Sosyal Tesisleri Projelerinin hem halkın denizle buluşmasına katkı sunacağını, hem de sosyal ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlandığını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç Sahil Düzenleme Projesi’nin etap etap ilerleyeceğini belirtti.

Rhosus Sosyal Tesisleri (2)

Önceki İçerikHbb’den Kurban Bayramı Öncesi İkramiye Sürprizi
Sonraki İçerikİTSO’da Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile ilgili toplantı düzenlendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.