Denizciler’de Yağmur Sorunu Kalmayacak

İskenderun ilçesine bağlı Denizciler Mahallesi’nin eğimli bir yerleşkeye sahip olmasından dolayı üst kesimlerden gelen yağmur sularının oluşturduğu sorunları giderme adına çalışma başlatan Genel Müdürlük, yağmursuyu hatlarının bulunmadığı ve yetersiz geldiği noktaları tespit ederek yeni hat döşeme projesini faaliyete geçirdi.

Denizciler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde başlatılan çalışma kapsamında bilgi veren idare, toplamda 1562 metre uzunluğunda döşenecek olan yağmursuyu hattının 1000, 800 ve 600’lük beton borulardan oluşacağını aktardı.

Yağmursuyunun daha hızlı ve tıkanmalara sebep vermeden ızgaralar aracılığı ile deşarjının sağlanması amacıyla büyük çapta beton büz boruların tercih edildiğini bildiren HATSU, su birikintisi kalmaması için yağmur sorunlarını kökten çözüme ulaştıracak ve vatandaşların memnuniyetini ön planda tutacak projelerin devam edeceğini açıkladı.

DENİZCİLER’DE YAĞMUR SORUNU KALMAYACAK (2)

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi “15 Temmuz Demokrasi Turnuvası” Başladı
Sonraki İçerikDeliçay Deresi Akdeniz’i Kirletmeyecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.