Genel Başkanımızın saldırıya uğraması bütün ülkeye açık ve net bir tehdit mesajıdır

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Artvin’deki konvoyunun geçişi sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınadı. Ülke yaşanan tarihinin en derin siyasi krizini aşmak için bütün siyasi hesapların bir kenara bırakılarak, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı günümüzde gerçekleşen saldırıyı ülkeye açık bir tehdit olarak değerlendiren Başkan Culha, saldırıyı gerçekleştirenlere de “Bize gücünüz yetmez” diyerek meydan okudu.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kınama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Artvin’de alçakça bir saldırıya uğradı. Konvoyu korumakla görevli olan 3 jandarma erin yaralandığı ve hatta bir askerimizin de şehit olduğu bilgisini üzülerek aldık. Üzüntümüz büyük ama, Genel Başkanımızın cesareti ve saldırı karşısında aldığı tavır bizi gururlandırdı, geleceğe olan inancımızı pekiştirdi. Ülkemiz tarihinin en derin siyasi krizini yaşarken, krizin aşılması için bütün siyasi hesapları bir kenara bırakan, devletimizin içindeki darbe artıklarını temizlemesinde açıkça siyasi tavır ortaya koyan, yeniden yapılanmanın demokratik ve laik yapı taşlarını seren, her durumda yapıcı ve birleştirici; ülkenin geleceğini her türlü siyasi hesabın üstünde gören ve böylece bütün ülke düşmanlarının nefretine maruz kalan Sayın Kılıçdaroğlu’nun saldırıya uğraması bütün ülkeye açık ve net bir tehdit mesajıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’nun tavrını ve ruhunu kuşanıyoruz ve meydan okuyoruz: Bize gücünüz yetmez. Ülkemiz için, cumhuriyetimiz için, demokrasi ve laiklik için, ülkemizin bütünlüğü ve refahı için Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde her türlü bedeli göze alarak mücadelemize devam edeceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere tüm Türkiye’ye büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

nazım culha

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.