Arsuz Kent Meydanı hayat buluyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ihalesi tamamlanan ‘Kent Meydanı Projesi’nin biran önce hayata geçirilebilmesi için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldığını müjdeledi. Kent Meydanı Projesi’nin 837 bin 652 liraya ihale edildiğini söyleyen Başkan Culha, eski fuar alanında yapılacak olan ve ilçenin önemli bir ihtiyacını çözüme kavuşturacak olan meydanın ilçenin çehresini değiştireceğini ifade etti.
Başkan Nazım Culha, sosyal donatıları, yeşil alanı ve meydanıyla vatandaşların rahat nefes alabilecekleri bir mekân olmasının yanısıra, her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği Kent Meydanı Projesi’nin ilçenin cazibe merkezi haline dönüştürülmesine katkı sunacak olan önemli projelerinden biri olduğunu vurguladı.
Toplumun her kesimine hitap edecek olan Kent Meydanı Projesi’nin 5 ayda tamamlanacağını da sözlerine ekleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “İçerisinde Atatürk Anıt Alanı, çok amaçlı meydan, mini amfi tiyatrosu, oturma bankları, güvenlik kulübesi, çocuk oyun grubu, yeşil alanı, otoparkı, 21,5 m2 süs havuzu ve 145 m2 kafeteryasının bulunduğu, resmi törenlerin dışında konserler, sosyal – sanatsal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği, diğer zamanlarda da halkın toplanıp hoşça vakit geçirebileceği yaklaşık 5000 metrekarelik meydan projemizin ihale süreci tamamlanmış olup, ihaleyi kazanan Orhan Varlıbaş Mühendislik’e yer teslimi yapılmıştır. 150 günde tamamlanması planlanan Kent Meydanımızın sahil yürüyüş yolumuz ile bağlantısını sağlayarak, deniz kendi özelliğimizi daha da pekiştirmeyi planlıyoruz. Arsuz’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ARSUZ KENT MEYDANI PROJESİ (6)

Önceki İçerikDenizciler Ve Bekbele’de Asfalt Yama Çalışmaları Sürüyor
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesinden Yayla Yollarına Bakım Çalışması
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.