Arsuz 2. Spor Şenliği Halı Saha Futbol Turnuvası başladı

Başlama vuruşu Başkan Culha’dan

Arsuz Belediyesi 2. Spor Şenliği etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Halı Saha Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Nazım Culha’nın başlama vuruşuyla start aldı. Gözcüler Altıntop Sahası’nda Arsuz’un farklı mahallelerinden 39 takımın kıyasıya mücadelede edeceği turnuvanın ilk gününde 8 karşılaşma yapıldı. Halkın yoğun ilgisini gören ve bol gollü maçlarla başlayan turnuva ilk günden kıyasıya çekişmeli maçlara sahne olacağının da sinyallerini verdi.
Futbol heyecanı başladı
Turnuvanın dostluk, barış ve centilmenlik içinde geçmesini temenni eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, futbolun insanları birleştiren, kaynaştıran ve huzur veren bir spor dalı olduğunu söyledi.
Amaçlarının dostluk, kardeşlik ve birliktelik duygularını pekiştirmek olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, “Geçtiğimiz yıl büyük bir çekişmeye sahne olan Spor Şenliğimizin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Sportif etkinliklerle halkımızla birlikte eğlenceli ve hoş vakit geçirmenin yanında maçları izlerken birlikte heyecanlanıp, birlikte zaman geçirmenin keyfine varacağız. Bu nedenle, bu turnuvada skor bizim hiç önemli değil. Önemli olan paylaşmak, dostluk ve centilmenliktir. Müsabakaların şenlik havasında tamamlanmasını diliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde, sporun yakınlaştırıcı, birleştirici ve kaynaştırıcı ruhunu ilçemizde daha çok ön plana çıkaracağımıza inanıyorum” derken, turnuvaya renk katan bütün takımlara başarılar diledi.
İlk gün gol yağmuru
TFF Futbol Halı Saha kurallarının geçerli olduğu turnuvanın ilk karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle:
Madenli F.C. : 7 – Çetillik United: 3, Madenli City : 5 – Sambacılar : 3, Avcılarsuyu Gençlik: 4 – Mikron 7: 3, Gençlerbirliği : 10 – Umutspor : 4, Horoz Sigorta: 5 – Aydemir Bilgisayar : 4, Reyhani Market : 7 – Dostlukspor : 4, Yıldızlar : 5 – Üçgüllük Ctiy : 8, Kaygısızlar : 5 – Damlaspor : 1.

2

Önceki İçerikDeniz Kaplumbağaları Sıcak Kumsallardan Yaşama Doğru Yürüdü
Sonraki İçerikArsuz’a 24 adet yeni park
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.