Pac Meydanındaki Metruk Bina Yıkıldı

Pac meydanında bir süre belediye lojmanı olarak, bir süre Tedaş tarafından kullanılan yıllardır atıl durumda bulunan metruk yapı, İskenderun Belediyesi ekiplerince yıkımı gerçekleşti.

İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından tüm emniyet ve güvenlik tedbirleri alınarak gerçekleştirilen yıkım çalışması, herhangi bir can ve mal kaybına sebep olmadan başarıyla gerçekleşti. Ekiplerin İskenderun genelinde yer alan metruk yapıların yıkım çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

İskenderun’da metruk binaların yıkımına devam edeceklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Bu çalışma ile hem görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor, hem de halkımıza yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Madde bağımlılarının mekânı haline gelen metruk binaların yıkımı emniyet açısından da önemli. Halkımızı vatandaşlarımızı kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok. Bu çalışmalara büyük önem veriyoruz.” şeklinde konuştu.

1 4 8

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.