Üniversiteye yerleşen öğrencilerden Başkan Nazım Culha’ya, teşekkür ziyareti

Başarı dolu bir tablo

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Arsuz Gençlik Kolları işbirliğiyle hayata geçirdiği üniversiteye hazırlık ücretsiz LYS kurslarına katılarak üniversiteyi kazanan öğrencileri makamında ağırladı. Sınavlarda başarı gösteren ve istedikleri okula yerleşen 14 öğrencinin teşekkür ziyaretinde, gençlere sosyal sorumluluk projesinin mimarı CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Taner Kırılmış da eşlik etti.
Makine mühendisliği, uluslararası ilişkiler, lojistik ve liman işletmeciliği, psikoloji, yönetim ve bilişim sistemleri, çalışma ekonomisi bölümü, tıbbi laboratuar, hemşirelik ve bilgisayar işletmeciliği gibi bölümlere yerleşen öğrenciler, projeyi hayata geçiren CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Taner Kırılmış ile projeye destek veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Nazım Başkan ve Taner Başkanımız oldukça daha nice başarı dolu böyle tablolar göreceğiz” diyerek, mutluluklarını dile getirdi.

Gururlandıran ziyaret
Öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu belirterek, eğitim konusundaki çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Her şeyin başı eğitim diyerek, eğitime destek veriyoruz. Başarınız bizlere gösteriyor ki; eğitim alanında izlediğimiz yol, çok doğru bir yoldur. Bizim öğrencilerimizden tek bir beklentimiz vardı. O da; üniversiteyi kazanmaları, hedeflerini eğitimle aydınlatmaları, vatanına ve milletine hayırlı evlat olmalarıdır. Gençlik Kolları’na destek olduğumuz bu projeyle bugün burada pırıl pırıl gözlerle bizlere bakan siz gençlerimizin başarılarıyla geri dönüş almamız beni bir hayli mutlu etti. Ben başta projeyi hayata geçiren Taner kardeşime, başarınızdan dolayı sizlere, size gönüllü olarak eğitim veren ve büyük bir fedakarlık gösteren öğretmenlerimize ve velilerinize çok teşekkür ederim” dedi.

Hedef; daha çok öğrenci
Projenin, öğrencilerin üniversitelere yerleşmelerine büyük katkı sunduğuna dikkat çeken CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Taner Kırılmış da, “Gençlerimizin geleceğine eğitimle katkı sunmaktan ve emeğimizin boşa çıkmamasından çok mutluyum. Bu süreçte projemizi hayata geçirmemizde hiç tereddütsüz yanımızda olan ve bizlere sonsuz destek veren değerli Başkanımız Sayın Nazım Culha’ya çok teşekkür ediyorum. Bu yıl Nardüzü Mahallemiz’de verdiğimiz kursları, önümüzdeki yıl ilçe geneline yaymak, daha çok öğrenciye üniversite kapısını açmak için çalışmalarımıza şimdiden başladık” dedi.

IMG_0534

Önceki İçerikDörtyol, Payas ve Erzin’de Selin Yaraları Sarılıyor
Sonraki İçerikArsuz Uluçınar Köprüsü trafiğe açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.