Başkan Seyfi Dingil’den Chp Ve Mhp’ye Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, darbeci zihniyete karşı sergiledikleri dik duruş, milli birlik ve beraberliğe sağladıkları destek nedeniyle siyasi parti ilçe başkanlıklarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte ilk ziyaretlerini CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’na gerçekleştirdi.
ALLAH BİRLİĞİ BOZMASIN
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, birlik ve beraberlik mesajları vererek ,”İskenderun Belediye Başkanı olarak, 15 Temmuz ‘da yaşanan hain darbe girişimi karşısında göstermiş olduğunuz dik duruş nedeni ile sizlere teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik daim olduğu sürece bizi kimsenin bölmesine Allah’ın izni ile izin vermeyeceğiz. Bu karşılık bu huzur ortamı devam ettiği süre bu milleti kimse bölemeyecektir “ dedi.
CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, memnuniyetlerini de ifade etti. Mansuroğlu Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini ifade ederek darbeye ve cuntacılara her zaman karşı olduklarını dile getirdi.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ise 15 Temmuz’da milletin ülkesine, bayrağına ve demokrasiye sahip çıktığını belirterek gelinen bu noktada sağlanan birlik ve beraberlik ortamının devamını diledi.
TEK SES, TEK YÜREK OLDUK
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, daha sonra MHP İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. 15 Temmuz darbe girişiminde demokrasinin yanında yer almalarından dolayı MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil,”15 Temmuz akşamı Çanakkale ve Kurtuluş savaşındaki milli ruh yeniden canlandı. Farklı siyasi partilerden, görüşlerden insanlar cuntacılara karşı, hainlere karşı meydanlara inerek tek ses, tek yürek oldu. Bu güzel kardeşlik ortamı devam etmeli. Söz konusu vatan olunca nasıl birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebileceğimizi tüm dünyaya göstermiş olduk” diye konuştu.
MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” MHP ülkesinin varlığı ve birliği için üzerine düşeni yapmıştır. Bizlerde her zaman milli irade ve demokrasiye saygılı insanlarız. Türkiye için bayrağımız için gerekirse canımızdan vazgeçeriz. Ülkemizin içinde bulunduğu terör belasından kurtulmanın tek yolu birlik ve beraberlik olmaktan geçer” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ise ,”Darbe yapmaya çalışan vatan hainleri, bizim bölüneceğimizi düşündüler. Ama millet olarak, siyasi partiler olarak, vatanımızı, bizleri bölmeye çalışanlara çok büyük bir ders verdik. Birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah. Bizleri ilçe başkanlığınızda ağırladığınız için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

2 7

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.