Karayollarında Yıkım Çalışmaları Son Aşamaya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayollarında yıkım çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, eski Karayolları arazisinde devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.
YIKIM İŞLERİ BİTMEK ÜZERE
Karayolları projesinin İskenderun’un çehresini değiştirecek bir proje olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” İlk olarak eski karayolları arazisi olarak bilinen bu bölgedeki metruk eski yapıların yıkımı devam ediyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Kısa bir süre sonra bu yıkım işleri bitecek. Ardından bölgenin en büyük eko parkının yapımına başlanacak. Türkiye’de örnek gösterilecek bir proje İskenderun’da hayata geçecek” dedi.
YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞTURULACAK
Eski Karayolları arazisinin üzerine yapılacak projenin sosyal ve kültürel anlamda kente ayrı bir hava katacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Oldukça geniş alanı kapsayacak olan bu şehir parkında halkımızın dinlenmesine yönelik peyzaj çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sosyal tesisler yapılacak. Burada yeni bir yaşam alanı oluşturulacak. Vatandaşlarımız burada çeşitli etkinliklere, organizasyonlara katılacak. Bu kentin ortasında yıllardır harabe ve görüntü kirliği oluşturan bir alandan yeni bir yeşil alana kavuşacağız. Her şey İskenderun için “diye konuştu.

2 6

Önceki İçerikAdliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nın İsim Belirleme Anketi Sona Erdi
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil’den Chp Ve Mhp’ye Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.