Hatsu Su Göletlerini Önlemek İçin Seferber Oldu

İskenderun’da sabah saatlerinde başlayan yoğun yağış nedeniyle caddelerde oluşan su birikintilerini gidermek için çalışma başlattıklarını belirten Genel Müdürlük, İskenderun ilçesine bağlı Piri Reis, Cumhuriyet, Ziya Gökalp Mahalleleri ve Atatürk Caddesi, Fener Caddesi, Ulucami Caddesi, Pac Meydanı ile Mete Aslan Bulvarında bulunan ve tıkanma meydana gelen muayene bacalarına yapılan müdahale sonrasında yağmursularını tahliye ettiğini belirtti.

Trafik akışının sağlıklı bir şekilde ilerlemesi amacıyla açık su kanallarında yağmur sonrası biriken pisliklerin ve taşların temizlendiğini bildiren İdare, iletilen arıza bildirimlerine 4 kılavuz, 2 vidanjör ve 11 kişilik ekip ile müdahale ederek 1 saat içerisinde yağmur birikintisi kalmadığını belirtti.

HATSU, özellikle Piri Reis Mahallesi’nde TEDAŞ tarafından yapılan çalışmaların hatta verdiği zarar sonrasında tıkanıklıkların oluştuğunu ayrıca yağmur göletlerine sebebiyet verdiğine vurgu yaparak, tüm olumsuzlukların ortadan kaldırılması için HATSU ekiplerinin seferber olduklarını bildirdi.

SU GÖLETLERİNİ ÖNLEMEK İÇİN HATSU SEFERBER OLDU (1) SU GÖLETLERİNİ ÖNLEMEK İÇİN HATSU SEFERBER OLDU (3) SU GÖLETLERİNİ ÖNLEMEK İÇİN HATSU SEFERBER OLDU (4) SU GÖLETLERİNİ ÖNLEMEK İÇİN HATSU SEFERBER OLDU (5)

Önceki İçerikSahil Temizlik Çalışmalarını Yürüten 80 Personel Eğitim Alıyor
Sonraki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesi’nde Puanlar Yükseldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.