İskenderun Belediyesi Yetenek Kursları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik açılan ücretsiz yetenek kursları devam ediyor.
Belediye Sanat Merkezinde uzman eğitimciler tarafından verilen karakalem ve yağlı boya kursuna gelen öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da resim yapmayı öğreniyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlamında farklı kurslar düzenlediklerini belirterek,” Belediye olarak gençlerimize öğrencilerimize sahip çıkacağız. Ücretsiz Kara Kalem, Yağlı Boya, İngilizce Temel Eğitim ve Drama Kursu Eğitimi branşlarında kurslar devam ediyor. Bu kurslar hem öğrencilerin yeteneklerini pekiştiriyor, hem de mesleki anlamda bilgilerinin daha da genişlemesine katkı sağlıyor.” şeklinde konuştu.
Kursa katılan öğrenciler ise açılan kurslar ile ilgili Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek ,”Belediyemiz tarafından açılan kurslarda kendi yeteneklerimizi geliştiriyoruz. Uzman hocalarımızdan eğitici bilgileri alıyoruz. Bizimle yakından ilgileniyorlar. Gerek teorik ve gerekse de pratik olarak bilgi ve becerilerimizi kurslarda geliştirme imkânı buluyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

2 6

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.